تبلیغات
گروه کارآفرینان یاسین (طب سنتی و تغذیه سالم)-(موفقفیت و کسب و کار) - مطالب فروردین 1393

رزق و روزی به دنبال تو می دود آرام باش- امام علی(ع)

چند حقیقت درباره ظروف

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:37 ب.ظ

چند حقیقت درباره ظروف
بسم الله الرحمن الرحیم

بهترین ظروف به ترتیب: گلی لعابی، چینی، بلور، ظروف مسی و روی. سعی كنید در ظرفهای لعابی گلی غذا بخورید.

از ظروف آلومینیومی، تفلون و پلاستیكی استفاده نكنید.

 استفاده از ظروف تفلون مشكلات زیادی را ایجاد می‎كند.

ظروف آلومینیومی باعث كندی ذهن و شعور و اشكال در كلیه‎ها می‎شوند.

استیل ظروف خوبی هستند ولی برنج را می‎سوزاند و غذا در آنها خوشمزه نمی‎شوند.

* دیگ سنگی: از دیگی استفاده كنید كه سنگ آن یكنواخت مشكی باشد و رگه‎های سفید نداشته باشد. پس از خرید، یك تا یك‎ونیم لیتر آب در آن ریخته، به همراه  250 گرم دنبه چرخ كرده ، بگذارید به مدت یک و نیم ساعت بجوشد.برای آنكه نشكند زیر آن توری بگذارید. سپس از شعله برداشته بگذارید سرد شود و بعد محتوای آنرا دورریخته وخوب بشویید، دیگ آماده استفاده می‎باشد.

* آرام‎پز: یك قابلمه‎ای كه قابل استفاده نیست را بر داشته، در داخل آن آبكشی را وارونه قرار دهید تا سوراخهای آن رو به بالا باشد، دو لیوان آب زیر آبكش ریخته، لبو، سیب‎زمینی، شلغم و... را روی آن قرار داده، نیم ساعته مواد می‎پزند.

* زود پز: در زود پز دما و فشار بسیار بالا میرود و سلول های مواد از هم می پاشد و سرطانزا میشود.

* مایکرو فر: از امواج رادار استفاده می شود که عقیم کننده است.

منبع:http://hakimmustafa.blogfa.com/




> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

درمان بیماری آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:36 ب.ظ

درمان بیماری آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی
بسم الله الرّحمن الرّحیم


با سلام خدمت دوستان گلم - امروز قراره به درخواست یکی از کاربران محترم ، مطالبی درخصوص بیماری روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید خدمتتون عرض کنم
این بیماری هم اکنون در طب جدید برایش علتی شناخته نشده و جزو بیماری های اتوایمیون می باشد.برای کسب اطلاعات کامل در این خصوص به آدرس زیر مراجعه نمایید :
http://www.iranorthoped.ir/fa/news/1509
اما در طب اسلامی ایرانی ما ، این بیماری ناشی از غلبه سردی می باشد و غالب افرادی که مبتلا به آن هستند خانم ها و سالمندان اند چون در طب سنتی بیشتر این افراد دارای طبیعت سرد هستند. لذا بایستی موارد زیر را رعایت و یا اجرا نمایند :
1- منع غذاهای بلغم زا و سوادازا : مانند لبنیات ( اعم از ماست و شیر و پنیر و ... ) ، ترشی (حتی ترشی سیر ) ، کلم ، بادمجان ، آب یخ ، عدس ، نوشابه ، چای و ...
اطلاعات کامل تر را در صفحات زیر ببینید :
http://ravazadeh.com/fa/article/7-medicine-article/1052-listmavadghazaei.html
http://ravazadeh.com/fa/content/ehyaye-salamat-article/nutrition-articles/3644-moslehat.html
2- از غذاهای گرم و خشک و گرم و تر استفاده نمایید و در این کار اصرار ورزید چون باعث القای گرمی به مفاصل شده و جلوی درد را می گیرد . در واقع درد مفاصل درست زمانی شدیدتر می شود که یا فصل زمستان باشد و یا اینکه آن عضو را در معرض سرما قرار داده باشید .
3- مصرف دائم عسل + سیاهدانه ( با نسبت یک به سه )
4- حتما هر شب قبل خواب یک قاشق مرباخوری اسفند را باآب قورت دهید .
5- هر شب روی موضع روغن سیاهدانه و بنفشه ( اصل و مرغوب ) بمالید.
6- از رفتن به استخر و آب درمانی بپرهیزید و بدانید که این کار مشکل شما را بدتر خواهد کرد ، حتی اگر تسکین دهنده موقت درد مفاصل شما باشد.
ان شاءالله که با رعایت کامل موارد فوق در یک دوره 4 ماهه الی 1 ساله ، این مشکل برای شما مرتفع گردد
هزینه نسخه : ختم سه بار سوره توحید و هدیه به حضرت مهدی (عج)



> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان






داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

غذاهای ممنوعه

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:36 ب.ظ

غذاهای ممنوعه

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت شما دوستان و کاربران گرامی

امروز قراره غذاهایی که در طب اسلامی ، ایرانی و سنتی ما طبق دستور طبیبان و حکماء ممنوع شده رو بهتون ارائه کنم ، ان شاءالله که با رعایت و پرهیز از غذاهای زیر ، رشد و تعالی جسمی و روحی براتان میسور شود .

چای، قند و شكر، هر چیزی كه با قند و شكر تهیه می شود، شیرینیجات قنادی، سرخ كردنی، فریز شده، زودپز شده، سس، رب، شور، ترشیجات، سركه، نمك زیاد، ماست و لبنیـات، مرغ و تخـم مرغ ماشیـنی، غذاهـای چرب و پرحـجم، آش رشته، گوشت زیاد، ادویهجـات زیاد، ماكـارونی و لازانیا، كلیه غذاهای ساندویچی، دوغ و نوشابه، آب یخ، بستنـی، تنقلات مصنوعی (شكــلات، پفك، آدامـس، بیســـكوئیت و...)، قــهوه، نسكــافه، غــذای پخته شده با مایــكروفــر، خوردن مایعات همراه غذا، تند و سریع غذا خوردن.

منبع: http://hakimmustafa.blogfa.com/




> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان






داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

وقتی یک نوشابه می خورید،چه اتفاقی می افتد!؟

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:35 ب.ظ

*وقتی یک نوشابه می خورید،چه اتفاقی می افتد!؟

بسم الله الرحمن الرحیم


10دقیقه بعد: 10 قاشق چای‌خوری شکر وارد بدنتان می‌شود. می‌دانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی‌شوید؟ چون اسیدفسفریک، طعم آن را کمی می‌گیرد و شیرینی‌اش را خنثی می‌کند

20دقیقه بعد: قند خونتان بالا می‌رود و منجر به ترشح ناگهانی و یک ‌جای انسولین می‌شود. کبدتان شروع می‌کند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود

40دقیقه بعد: حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛مردمک‌های‌چشمتان گشاد می‌شود، فشار خونتان بالا می‌رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می‌کند. گیرنده‌های آدنوزین مغز حالا بلوک می‌شوند تا از احساس خواب‌آلودگی جلوگیری کنند.

45دقیقه بعد: ترشح دوپامین افزایش پیدا می‌کند و مراکز خاصی در مغز، که حالت سرخوشی ایجاد می‌کنند، تحریک می‌شوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می‌شود.

60دقیقه بعد: اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی می‌چسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا می‌کند. میزان بالای قند خون و شیرین‌کننده‌های مصنوعی، دفع هرچه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث می‌شوند.

مدتی بعد : کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرارآور) وارد عمل می‌شود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع می‌شود و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیت‌ها نیز از دست می‌رود.

مدتی بعدتر : کم‌کم آن غوغایی که در بدن‌تان ایجاد شده بود فروکش می‌کند و نوبت به افت قند می‌رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک‌پذیر می‌شوید یا خیلی کرخت و بی‌حال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کرده‌اید؛ آبی که می‌شد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدن‌تان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین می‌رود و شما هوس یک نوشابه دیگر می‌کنید.
منبع:hakimmustafa.blogfa.com



> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

مضرات لبنیات صنعتی به نقل از استاد خدادادی

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:31 ب.ظ

مضرات لبنیات صنعتی به نقل از استاد خدادادی

بسم الله الرحمن الرحیم

پنیر را صبح نخورید و شب پنیر لیقوان كم نمك بخورید با نان و سبزی چند گردو و چند خرما

مفید برای: 1- كم خونی 2-ساییدگی استخوان 3- پوكی استخوان


مضرات شیر و ماست پاستوریزه

32 تا بیماری برای ماست نوشتم و 10ساعت درس دادم، گفتیم که وقتی بچه ماست بخوره (منظورم ماست پاستوریزه است) بچه پیش فعال

می شه، گفتم که بچه پیش فعال یعنی چی، مثلاً کسی ماست می خورد 4 ساعت می خوابد دیگه توان اینکه یک تحقیق 30 دقیقه ای کنه ندارد.

خوب حالا شیر، شیر معمولاً یک قندی داره به نام لاکتوز، در افراد بزرگ سال انزیم لاکتوز وجود ندارد در نتیجه با خوردنش حالت تهوّع می گیرند یا دچار اسهال می شوند یا دچار یبوست می شوند؛ خوب جدیداً امدن شیر های کم لاکتوز تولید کردند درحالی که شیری این طوری باشه دیگه به درد نمی خوره، ما نمی گوییم شیر بد، ماست بد، اگر رفتید داخل یک ییلاقی که گوسفند فقط علف صحرا را خورده، بخورید نوش جانتون ولی ماستش را کمتر بخورید، یکم به ماستش نعنا، پونه، نمک ، موسیر بزنید و کم بخورید عیبی نداره ولی ماست های پاستوریزه می خورید و عصبی می شوید خوب ماست چه کار می کنه؟ یک چهارم ماست اسید لاکتیک است، اسید لاکتیک چه کار می کنه؟ ایجاد اسیدوز در بدن شما می کنه که دو قسمت بدن تان را فعال می کنه یکی ریه است که به نفس نفس می افتی که این هیدروژن را خارج کنه یکی هم کلیه تون فرسوده می شود تا این حالت اسیدی ماست را خارج کنه، خوب داخل مغز چه اشکالی ایجاد می شه؟ نورون های مغزی را فعالیتش را کم می کنه.

کلسیم موجود در شیر و ماست جذب نمی شود!

این مقدار کلسیمی که امروزه توصیه می شود استفاده شود منطقی نیست. استفاده از سه لیوان شیر روزانه که برابر است با 1000 میلی گرم کلسیم در روز که 900 میلی گرم آن از طریق مدفوع و 100 میلی گرم آن از طریق ادرار دفع می شود. سوال: چقدر از این مقدار کلسیم مصرف شده جذب شده است ؟...

برای اطلاعات بیشتر مقاله متابولیسم کلسیم و فسفات را بخوانید.

مضرات ماست چکیده نشده

امروزه خوردن ماست در کنار غذا برای خیلی ها یک عادت شده است. ولی باید دانست که طبع ماست سرد و تر بوده و اسید لاکتیک زیاد تولید میکند. ماستی که چکیده نباشد در آب آن سردی زیاد است. مضرات مصرف زیاد ماست چکیده نشده:

1- پوكی استخوان و سائیدگی استخوان

 2- شب ادراری بچه ها

3- یبوست   

 4- ناراحتی اعصاب و روان  

 5- صرع (برای كسانی كه طبع سرد دارند)   

  6- عرق كردن زیاد    

   7- آلرژی   

  8- عرق كردن زیاد (كف دست – زیر بغل – كف پا) 

  9- آرتروز  

  10- رماتیسم

11- سیستم ایمنی بدن را كم می كند خار استخوانی در پاشنه پا یا در استخوان دنبالچه ایجاد می كند و نمی تواند روی صندلی بنشیند.

سعی كنید بجای ماست سالاد استفاده كنید. اگر ماست میل داشتید از ماست چكیده + نمك + پونه كوهی یا نعناع + كاكوتی + پودر موسیر بمقدار كم استفاده كنید.

منبع:hakimmustafa.blogfa.com





> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

طرز تهیه آش مخصوص سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و هر نوع آنفولانزا

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:30 ب.ظ

بسم الله الرّحمن الرّحیم

امروز قراره طرز تهیه آش مخصوص سرماخوردگی رو که از دستورات دکتر روازاده است براتون بذارم . و اما طرز تهیه آن : مقداری مساوی از هویج، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمیبرنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید.پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه نمایید.
این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده مخاط سیستم تنفسی و دفع کننده جالب است بدانید در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می کند.
تذکر :
-    بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه چند حبه سیر نیز استفاده نمایید.

-    در مواقعی که تب وجود ندارد می توان یک عدد ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد.
-    گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می توانید تهیه نمایید.

منبع:hakimmustafa.blogfa.com



> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان






داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

توصیه بهداشتی : نسخه رفع گرفتگی و انسداد عروق قلب

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:30 ب.ظ



بسم الله الرّحمن الرّحیم
 جهت باز کردن گرفتگی عروق قلب، نسخه ذیل توصیه می گردد:
تعداد 30 حبه سیر را با 5 عدد لیمو ترش تازه همراه با پوست (که اندازه آن از گردو بزرگتر نباشد) در مخلوط کن ریخته و خمیر کنید، سپس آن را همراه با یک لیتر آب با شعله کم به جوش رسانده و خاموش نمایید تا سرد شود، ترکیب حاصله را صاف نموده و بهتر است در یخچال نگه داری شود. (برای صاف کردن می توانید از الک و پارچه حریری که روی آن انداخته شده است استفاده کنید)

میزان و دوره مصرف:
از داروی تهیه شده به شرح فوق، به مدت 40 روز ناشتا به میزان یک استکان یا 50 سی سی میل نمایید.

تذکر:
-    این میزان تهیه شده از دارو، حدوداً در 20 روز مصرف می شود که جهت ادامه مصرف و تکمیل دوره چهل روزه، می بایست مجدداً دارو  به شرح فوق به صورت تازه تهیه و مصرف گردد.
-    مصرف دارو را در یک دوره چهل روزه به صورت کامل ادامه دهید.
-    تکرار دوره انجام این نسخه، سالی یکبار می باشد ولی تکرار آن هر 6 ماه یکبار ارجح است.
-    حتماً لیمو ترش باید تازه باشد و به همراه پوست و محتویات آن، بعد از آنکه با چاقو برش زده اید، درون مخلوط کن بریزید.
-    لیمو ترش هایی که به شکل بیضی و بزرگ تر از لیمو ترش های معمول در بازار عرضه می شوند برای این نسخه مورد تایید نمی باشند.
منبع:hakimmustafa.blogfa.com



> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

شیـــرین پـــلو

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:29 ب.ظ

شیـــرین پـــلو

مواد لازم :

برنچ ایرانی                                           5 پیمانه

گوشت گوسفند یا شتر چرخ شده              300 گرم

هویج                                                  3 عدد

کشمش پلویی بی دانه آفتابی                   1/5 پیمانه

زرشک :                                              1/2 پیمانه

خلال پسته  :                                       1/2 پیمانه

خلال بادام :                                          1/2 پیمانه 

خلال پوست پرتقال :                               1/2 پیمانه          

پیاز رنده شده                                        3 عدد  

زعفران                                                  کمی

نمک دریا :                                             کمی

عسل یا پودر نبات :                                  1 پیمانه  

فلفل سیاه  :                                         کمی

روغن کنجد یا زیتون                                   2/3 پیمانه

روش پخت :

برنج را شسته و با نمک  و آب نیم گرم خیس میکنیم .

گوشت را با نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران و زرچوبه مخلوط کرده خوب ورز میدهیم و داخل یخچال میگذاریم .

کشمش ، زرشک را جداگانه تمیز شسته میگذاریم نمناک بماند.

خلال بادام را در توستر کمی برشته میکنیم و کنار میگذاریم .

هویج را بخار پز کرده و در حالی که نیم پز است برداشته و خلال کرده و و با بقیه پیاز مخوط و با 2 قاشق آب و 6 قاشق روغن  در تابه مسی روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد ولی مراقب باشیم که شکلش را حفظ کند و له نشود .

گوشت را از یخچال خارج کرده کاملا ورز میدهیم و سپس در تابه 3 قاشق آب و بقیه روغن را ریخته ، گوشت را  قلقلی کرده و داخل تابه می گذاریم ولی کاملا مراقب باشید که گوشت حالت سرخ کرده چیدا نکند و همواره در تابه کمی آب باشد .

کلیه مواد را با گوشت قلقلی مخلوط کرده البته  قبل از آن از هرکدام جدا جدا کمی برای تزیین کردن روی غذا کنار میگذاریم .

برنج را آبکش کنید .البته شما میتوانید برنج را یا 4 پیمانه آب پخته در حدی که آبش به خوردش برود و و دون دون شود ،

ته یک دیگ مسی نان لواش یا سیب زمینی پهن کرده و لایه ای از برنج و لایه ای از مخلوط شیرین پلو و باز لایه برنج و لایه مخلوط و... و برنج را دم میکنیم . بعداز دم کشیدن در دیس کشیده و اگه دوست دارین تزیین میکنین .البته این غذا اونقدر قشنگ هست که احتیاج به تزیین هم نداره .

روش تلخی گرفتن پوست پرتقال :

خلال پوست پرتقال را حد اقل 5 بار در آب چوشانده و آب را دور ریخته و دوباره تکرار میکنیم تا تلخی آن گرفته شود .و بعد با 1 پیمانه پودر نبات و 2 قاشق آب روی شعله کم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا خوب مخلوط شود وشیره نبات به خورد آن برود .


مزاج غذا :

برنچ ایرانی، سرد و خشک                  گوشت گوسفند : گرم و تر       شتر :گرم و خشک   

روغن کنجد یا زیتون ،نمک :گرم و خشک             هویج : گرم و تر                       

خلال پسته خلال بادام خلال پوست پرتقال          کشمش پلویی  :گرم و خشک      

پیاز ،زعفران ؛ نبات ،فلفل سیاه : گرم و خشک      زرشک : سرد و تر 

در جمع این غذا گرم است .

منبع:asalin.blogfa.com 





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

باز هم خوراک گیاهی

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:28 ب.ظ

باز هم خوراک گیاهی

مواد لازم :

کدو                                                                     3 عدد

هویج                                                                   2 عدد

سیب زمینی                                                         2 عدد

لوبیا سبز برش داده شده                                         100 گرم

فلفل دلمه                                                            2 عدد

پیاز حلقه شده                                                      1 عدد

سیرخرد شده                                                       1 حبه

زنجبیل تازه رنده شده                                             1 قاشق چایخوری

دارجین ،فلفل سیاه و قرمز،میخک ،هل،                      از هر کدام  خیلی کم

زرچوبه ،زعفران ،پودر دانه گشنیز ، پودر بادیون                از هر کدام نوک چاقو

رب گوجه فرنگی خونگی                                           3 قاشق

نمک دریا                                                               1 قاشق مربا خوری

روغن زیتون                                                            5 قاشق

طرز تهیه :

هویج ، سیب زمینی ، لوبیا سبز ،  فلفل دلمه و کدو را به قطعات و شکل دلخواه  برش داده و در ظرف مسی به ترتیب هویج لوبیا سبز و کدو را چیده و روی آن پیاز و سیر را ریخته با 3 پیمانه آب بار میگذاریم .بعد از 45 دقیقه سیب زمینی را اضافه میکنیم .

بعد از پخت سیب زمینی فلفل دلمه و کلیه ادویه و نمک و روغن و رب گوجه و زنجبیل تازه را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم جابیفتد در این مرحله بهتر است در حدی که رنگ فلفل تیره شد بعد آن  2 تا 3 دقیقه بیشتر حرارت ندهیم .این غذا نیاز نیست آبدار باسد بلکه در حد سس رقیق  باشد کافی است

در صورت نمایل 2 قاشق کره محلی اضافه کرده  در ظرف مناسبی چیده و با نان میل کنید .

نوش جان

مزاج غذا :

کدو ،  سیب زمینی  : سرد و تر      نمک دریا ،روغن زیتون: گرم و خشک        

لوبیا سبز  :  

پیاز  ،سیر : گرم و خشک             زنجبیل تازه :گرم خشک

همه ادویه این غذا بجز گشنیز : گرم و خشک              فلفل دلمه  :گرم و تر

دانه گشنیز ، رب گوجه فرنگی خونگی : سرد و تر         هویج :گرم                            


منبع:asalin.blogfa.com 



> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

خــورش قــیمه

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:28 ب.ظ

خــورش قــیمه 


مواد لازم :

گوشت گوسفند قیمه شده                           500 گرم

لپه شسته شده                                        1 پیمانه

لیمو عمانی                                               4 عدد

پیاز خرد شده                                            1 عدد

پودر گوجه فرنگی یا رب خونگی                        3 قاشق

روغن زیتون یا کنجد                                      3 قاشق

زعفران آب کرده                                          1 قاشق مربا خوری

زرچوبه                                                      کمی

پودر دارچین                                               1/2 قاشق چایخوری

پودر جوز هندی                                           1/4 قاشق چایخوری

هل ساییده                                               کمی

گلاب                                                       3 قاشق

نمک دریا                                                   کمی

فلفل قرمز و سیاه                                        کمی

سیب زمینی پوست گرفته خلال شده                2 عدد

روش تهیه:

لپه را 2 ساعت خیس کرده و بعد بار میگذاریم تا بپزد و آب آن به خوردش برود.لیمو عمانی را شسته یک چاک کوچکی با چاقو میدهیم و 2 ساعت خیس میکنیم. تا تلخی آن خارج شود .

گوشت را با پیاز و کمی زعفران مخلوط کرده و بعد از 20 دقیقه در ظرف مسی یا دیگ سنگی بار میگذاریم وقتی به جوش آمد بلافاصله کف آن را گرفته و در آنرا گذاشته ،حرارت را کم کرده میگذاریم بپزد .نیم ساعت آخر پخت  لپه را به خورش اضافه کرده و لیمو عمانی را هم از آب خارج کرده و داخل خورشت میریزیم. رب گوجه فرنگی و  ادویه ها را به خورش اضافه کرده هم میزنیم و می گذاریم خورش جا بیفتد .

در صورت تمایل دو عدد سیب زمینی را پوست کرده خلال کرده کاملا شسته و در سینی فر یا توستر که کمی روغن کنجد ریخته ایم میریزیم 1/4 پیمانه آب هم اضافه کرده میگذاریم بپزد  . آب و نمک غذا را تنظیم کرده و خورش را در ظرف خورش خوری گشیده ،خلال سیب زمینی را  کنار آن میچینیم . 

من از گوشت چرب استفاده میکنم تا خورش روغن بیندازد شما اگر روغن دیگری ذا میپسندید میتوانید در 30  دقیقه پایانی چند قاشق روغن کنجد به خورش اضافه کنید.

                                                                                                                 نوش جان

مزاج غذا :

گوشت گوسفند  :گرم و تر      سیب زمینی :سرد و تر                 

لپه و روغن زیتون یا کنجد و پیاز و نمک دریا : گرم و خشک                                    

لیمو عمانی : سرد              گلاب: گرم و تر                                                                        

پودر گوجه فرنگی یا رب خونگی  : سرد و تر                     

زعفران ،زرچوبه ،دارچین ،جوز هندی ،هل،فلفل قرمز و سیاه :گرم و خشک                     

مجموعا طبع این غذا گرم  است


منبع:asalin.blogfa.com 



> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

دلمـه کلــم بــرگ

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-09:25 ب.ظ

دلمـه کلــم بــرگ

مواد لازم :

کلم برگ تازه اندازه متوسط                                  1 عدد

برنج پخته                                                        3 پیمانه

لپه پخته                                                         1 پیمانه     

گشنیز ،جعقری،پیاز چه، مرزه ساتوری                     1 پیمانه

روغن زیتون یا کنجد غیر کارخونه ای                         1/3 پیمانه

پیاز خرد شده                                                   2 عدد                                

نمک دریا                                                         به مقار دلخواه

زعفران ،فلفل سیاه ،قرمز و زرچوبه                          کمی

آویشن ساییده                                                  نوک چاقو

دارچین ، زنجبیل و جوز هندی                                 کمی

 سرکه خونگی                                                  1 پیمانه

شیره انگور                                                       1/ 3 پیمانه

مرحله آماده کردن برگ ها :

ابتدا کلم را تمیز شسته وظرفی آبجوش آماده میکنیم و مقداری سرکه به آب جوش اضافه کرده وکلم را چند لحظه در آن میغلطانیم تا برگ های رو کمی نرم شود کلم را بیرون آورده میگذاریم کمی خنک شود ،حالا سعی میکنیم بدون آنکه برگ پاره شود آرام آرام یک برگ را کامل باز کرده و انتهای آن را با چاقو از کلم جدا میکنیم و دوباره کلم را در آب و سرکه در حال جوش غلطانده چند لحظه صبر کرده تا برگ رویی نرم شود و به روش گفته شده جدا میکنیم همه برگها را به همین روش آماده کرده حالا چاقوی تیزی برداشته و لایه ای از رگه پهن و ضخیم پشت برک را بریده ونازک میکنیم  در تمام این مراحل مراقبیم که برگها پاره نشوند تا مواد دلمه از آن بیرون نریزد .برگها را امتحان میکنیم تا انعطاف دارند و به شکل دامه پیچیده میشوند ؟اگر خوب حالت نمیگیرند در این صورت یکبار داخل آب در حال جوش فرو میکنیم و نرم که شد خارج میکنیم .حال برگها را شسته و در سبد میگذاریم تا آب اضافی آن از دست برود .

روش پخت:

پیاز و سبزی  را با روغن و 2 قاشق آب روی شعله کم میگذاریم پخته شود و بعد ادوه ها و نمک و آویشن را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط کرده لپه و برنج را اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم . کف دیگ مسی یا ظرف سالم دیگری چند تا از برگهای خام کلم پهن کرده و اکنون برگ کلم را برداشته و با قاشق داخل آن از مخلوط دلمه ریخته و آن را با دقت میپیچیم و دلمه ها را یکی یکی ته دیگ روی برگه ها میچینیم تا تمام شود . 1 لیوان آب جوش روی دلمه ها ریخته و کمی روغن و نمک روی آن اضافه کرده درب دیگ را گذاشته ،میگذاریم با حرارت کم بپزد. در صورت تمایل مقاری سرکه و شیره را کاملا مخلوط کرده تا طعم ترش و شیرین دلخواهتان را پیدا کند بعد از 45 دقیقه مخلوط سرکه شیره را روی دلمه ها اضافه کرده میگذاریم باز هم کمی بپزد .بعد از پخت دلمه ها آن را در دیس کشیده روی آن را به سلیقه خودتان تزیین کنید .

نوش جان

مزاج غذا :

کلم برگ  : گرم و تر                          برنج : سرد و خشک

 جعقری،پیاز چه، مرزه  : گرم و خشک    گشنیز : سرد و تر

روغن زیتون و کنجد : گرم و خشک

آویشن ، زعفران ،فلفل سیاه ،قرمز و زرچوبه : گرم و خشک

دارچین ، زنجبیل و جوز هندی : گرم و خشک

مجموعا این غذا طبع بسیار گرمی دارد .


منبع:asalin.blogfa.com 



> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

خورش بادمجان سفید

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-08:47 ب.ظ

خورش  بادمجان  سفید   

مواد لازم :

بادمجان سفید                                               4 عدد

گوشت شتر یا گوسفند چرخ شده                      300 گرم

گوجه فرنگی خرد شده                                 4عدد

فلفل دلمه خلال درشت                                 2 عدد

پیاز رنده شده                                             2عدد

روغن زیتون ،کنجد یا حیوانی                        4 قاشق

فلفل سیاه و قرمز و زرچوبه                           کمی

جوز هندی پودر شده                                    کمی

لیموترش تازه                                            3 عدد

نمک دریا                                                 1 ق چایخوری

روش پخت :

          ابتدا بادمجان که دم آنرا تمیز کرده ایم همراه با کلاهک شسته از درازا 2 نیم کرده و همراه با گوجه فرنگی و نیمی از پیاز و 1 لیوان آب در ظرفی مسی ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم .


گوشت و بقیه پیاز را باکمی نمک مخلوط کرده و به شکل کوفته های ریزی درآورده کنار میگذاریم

کلاهک فلفل دلمه و دانه های آن را جدا کرده و به شکل خلال های درشت میبریم .

بعد از حدود یک ساعت ادویه را اضافه میکنیم وبعد از 10 دقیقه نک و روغن را هم داخل غذا ریخته و 5    دقیقه بعد خلال های فلفل را اضافه میکنیم وبعد از اینکه فلفل ها تغییر رنگ دادند حدود 2 دقیقه در حدی که فلفل کمی نرم شود مهلت داده و بعد شعله را خاموش میکنیم .

نکته : فلفل دلمه اگر مدت زیادی بعد از نرم شدن روی شعله بماند مزه  نسبتا تلخی پیدا میکند که شاید برای همه خوشایند نباشد

نوش جون

مزاج غذا :

بادمجان :گرم و خشک                             

گوشت شتر :گرم و خشک               

گوجه فرنگی و لیمو ترش : سرد و تر           

گوشت گوسفند :گرم و تر                                                   

فلفل دلمه، پیاز ، روغن ، نمک و ادویه : گرم و خشک

منبع:asalin.blogfa.com 



> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

درخت اراک (درخت مسواک): Salvadora persica L

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-08:45 ب.ظ

درخت اراک (درخت مسواک): Salvadora persica L
نام قرآنی این گیاه خَمط و نام عمومی آن در زبان انگلیسی Salvadora است. درختچه ای است بدون خار و تیغ از خانواده چوج (Salvadoracea) که به درخت انار شباهت دارد و ارتفاع آن به 2 تا 6 متر می رسد. قسمت مورد استفاده آن ریشه است.


نام درخت اراک (خمط) در آیه 16 سوره مبارکه سبا آمده است: «فَاَعرضوا فَاَرسَلنا علیهم سَیلَ العَرِمَ و بَدّلناهُم بِجنَّتَیهِم جَنَّتینِ ذَواتَی اُکُلٍ خَمطٍ و اَثلٍ و شَیءٍ مِن سِدرٍ قَلیلٍ» ولی روی بگرداندند، پس سیل عرم را به سویشان سرازیر کردیم و دو باغستانشان را به دو زمین خشک مبدل ساختیم، که جز خوراکی تلخ و اثل (شورگز یا گزماره) و مختصری سدر نمی رویانید.

خَمط را مترجمان انگلیسی قرآن معمولا به معنای درختی که میوه ای تلخ دارد آورده اند. اما بسیاری از مفسران و مترجمان عربی، فارسی و اردو آن را اراک (عربی،فارسی) و پیلو(اردو) معنی کرده اند. اراک که در عربی شجرةالسواک نامیده می شود از درختان مهم عربستان است و اغلب از شاخه و ریشه آن برای مسواک استفاده می کنند. اخیرا بهره برداری از این درخت برای استفاده از عصاره چوب آن در خمیر دندان، توجه صنایع اروپایی و آمریکایی را شدیدا به خود جلب کرده است. همان طور که در فوق اشاره شد ترکیباتی که در گیاه وجود دارد برای تمیز کردن و براق کردن دندان ها موثر است.

میوه اراک خوراکی است. این میوه طعم روغن خردل را دارد از این رو گاهی این درخت را به انگلیسی خردل (Mustard) می نامند. درحالی که خردل عبارت از Brassica nigra یا Sinapisnira است. میوه اراک ملین و مقوی است و در معالجه بواسیر، بیماری طحال، تب، جذام و دفع کرم، نافع است.


درخت اراک مانند درختان کهن و تنومند دیگر چون سدر و گز درختی است بسیار محکم. از این رو احتمال باقی ماندن آن بعد از سیل بسیار زیاد است و این است آنچه خداوند در سوره سبا در این باره فرموده است.

حضرت محمد(ص) به یارانش فرمود: شما باید دهانتان را بشویید و این به معنای ستایش خداوند است.

نقل شده است که مسواک چندین خاصیت دارد. از آن جمله است سفید و خوشبو کردن دندان ها، محکم کردن و قوت بخشیدن به لثه ها و دندان ها، روشنی بخشیدن به ذهن، افزایش حافظه، دفع سودا و بلغم، روشنی چشم، تحریک اشتها و دفع یبوست.

ابوهریره از رسول خدا (ص) نقل کرده که فرمود: اگر امری بسیار مشکل نبود، مسواک کردن را بر امّتم واجب میکردم.
روایات معصومین(ع): در رساله ذهبیه به روش تهیه گرد خاصی برای حفظ دندانها و سفید کردن آن ها اشاره شده است. در بسیاری از روایات، به مسواک زدن با چوب درخت مسواک و چوب درخت زیتون به علت از بین بردن جرم دندان و خوشبو کردن دهان توصیه و از مسواک زدن با شاخه انار و ساقه سبزی نهی شده است. در حدیثی از پیامبر اکرم برای مسواک زدن دوازده ویژگی آورده شده مانند: سفید کردن دندانها، از بین بردن بلغم، تقویت لثه، از بین بردن جرم دندان، خشنودی پروردگار، حضور فرشتگان، ازدیاد رزق و روزی و...
امام رضا(ع) در روایتی متذکر شده اند که: «مصرف آن باید به اعتدال باشد، زیاده روی در آن عاج دندان را از بین می برد و موجب لغزش و ضعف ریشه های آن می شود.»

خواص درمانی:

ضد پلاک دندانی، ضد میکروب، ضد التهاب و کاهش دهندۀ کشش سطحی است. ریشه این گیاه ترکیبات تری متیل آمین، آلکالوئید سالوادورین کلرور سدیم، فلوئور، سیلیکا، گوگرد، رزین ویتامین C، تانن، ساپونین، فلاونوئید و بتا سیتوسترول دارد.



اثر تحریکی ملایمی که پس از مصرف چوب تازه اراک روی لثه ها ایجاد می شود، به دلیل وجود تری متیل آمین و سالوادورین است. تری متیل آمین توانایی تغییر کشش سطحی را نیز دارد که این امر به عدم تجمع ذرات مواد غذایی در بین دندان ها کمک می کند. کلرور ها نقش یک ضد عفونی کننده ملایم را بازی می کنند و اثر فلوئور نیز واضح است و در مرحله شکل گیری و نمو دندان ها نقش داشته و اسید انیسیک به دفع خلط از سینه کمک میکند. سیلیکا در سفید کردن دندان ها نقش اساسی دارد و گوگرد نیز ضد میکروب است. ویتامین C هم به طور وسیعی در عفونت های دهان و خونروی از لثه مصرف می شود. سایر ترکیبات موثر گیاه نیز آثار ضد التهابی و ضد میکروبی دارند.

طریقه مصرف:

قطره دهان شویه.

پیامبر گرامی اسلام فرموده است: «رَکعَتانِ بــِسواکٍ اَفضَلُ مِن سَبعینَ رَکعةً بِغَیرِ سواکٍ وَ دَعوَةً فی السّرِ اَفضلُ من سَبعینَ دعوةً فی العلانیةِ و صدقةً فی السّرِ اَفضلُ مِن سَبعینَ دَعوةً فی العلانیةِ.»

دو رکعت نماز با مسواک برتر از هفتاد رکعت بدون مسواک، یک دعای نهان برتر از هفتاد دعای آشکار و یک صدقه نهان برتر از هفتاد صدقه آشکار است (نهج الفصاحه حدیث 1669،مترجم ابوالقاسم پاینده)

منابع:

کتاب "برداشتی مجمل از طب سنتی در قرآن مجید و بعضی متون اسلامی دیگر"– تالیف دکتر محمدعلی معصومی – عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
مقاله "بررسی خواص دارویی درخت اراک در آموزه های طب اسلامی، طب سنتی و دانش نوین بشری" – دکتر محمدمهدی اصفهانی،نعیمه سادات داودی،دکتر امیرمهدی طالب،دکتر علیرضا قنادی – دانشگاه علوم پزشکی اصفهان – مرکز تحقیقات علوم دارویی و دانشکده داروسازی اصفهان


منبع: سایت مرجع طب سنتی ایران



> فیلم سه بعدی با عینك مخصوص - اورژینال

11,900 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون winx

19,900 تومان

> کیف آلوما والت Aluma Wallet

19,000 تومان

> قلم خش گیر خودرو های ایران خودرو و سایپا

15,500 تومان

> سریال خارق العاده آموزش زبان extra

7,900 تومان

> مجموعه اثر دیتر هالروردن - معروف به دیدی

10,900 تومان

> لاك شبرنگ

7,900 تومان

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

18,000 تومان

> کارتون خانواده دکتر ارنست - دوبله فارسی

17,500 تومان

> تست رنگ خودرو

23,000 تومان

> آموزش تصویری سیم کشی ساختمان

5,500 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون کایو caillou

7,800 تومان

> آموزش ساخت جعبه کادویی و الگوی جعبه کادویی سریع و آسان

8,000 تومان

> مجموعه بی نظیر كارتون BEN 10

12,500 تومان

> نگهدارنده ژله ای وسایل مختلف

4,900 تومان

> قلم تشخیص رنگ شدگی اتومبیل

23,000 تومان

> سری كامل فرار از زندان -دوبله زیبای فارسی

11,900 تومان

> ساعت LED سامورایی – قرمز و آبی

17,900 تومان

> تست ایدز-اچ آی وی-HIV

14,000 تومان

> جنگجویان کوهستان - لینچان - دوبله

11,900 تومان










داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

درخت مسواک

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-08:44 ب.ظ

درخت مسواک 


چوب درخت اراک حاوی تانن، ترکیبات گوگردی، ترکیبات ایزوتیوسیاناید، سنجرین، کلر، کلراید، سیلیکا، تری میتل آمین، فلورین، فلوراید، سیلیس، سیلیسیم، بی‌کربنات سدیم می‌باشد ک از پوسیدگی دندان و به وجود آمدن پلاک و خون‌ریزی لثه جلوگیری کرده و باعث تقویت لثه و استحکام دندان می‌شوند.در بندرعباس و چاه بهار به من چوج گویند،

درخت اراک در تقسیم بندی گیاهان از گروه " Salvadoraceae " است  نام علمی آن" " salvadora Persica  است، اسمهای دیگر این درخت: شجرة السواک، درخت شور، درخت شوره، حمض، چوج و سواک است، آب و هوای گرم و استوائی محل مناسبی برای رشد این درخت است. درخت اراک در مناطقی از ایران، حبشه، سودان، عربستان، مصر، هند، یمن یافت می‌شود، مهمترین نواحی رویش آن در ایران لار، بندرعباس، میناب، مکران و چاه بهار است.

درخت اراک شبیه درخت انار است،  و در تمام مدت سال سرسبز می‌باشد، از نظر ارتفاع نیز کوتاه است، ارتفاع آن بین دو تا پنج متر و قطر ساقه آن به یک قدم می‌رسد، اما شاخه های آن  باریک و گرد و برگ‌های آن به خاطر وجود ماده روغنی سبز رنگ درخشان است و شیره ای به رنگ زرد مایل به سبز روشن از آن خارج می‌شود، و از گُل آن میوه ای حاصل می‌آید شبیه به گیلاس و به صورت خوشه است و خورده می شود، میوهٔ درخت اراک را هنگامی که سبز است خمط و جهاض می‌نامند و هنگامی که برسد سیاه می‌شود و به آن وجهاد و بریر و مرد و کباث گویند

جداکننده متن



نوع مطلب : طب سنتی 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

فروشگاه گروه کارآفرینان یاسین

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-01:14 ب.ظ

فروشگاه گروه کارآفرینان یاسین 


صفحه اصلی * فروشگاه مقاله و پروژه و ترجمه 
 * دارالترجمه یاسین* فروشگاه نرم افزار اندروید
 * انتشارات نافله   * فروشگاه گلیم سنتی
 طب سنتی  * فروشگاه کتاب 
 * دانلود رایگان 
 * آموزش  
 کسب و کار و موفقیت 
شهر من میانه 
 اختراعات و ایده های جدید  

 
آدرس دفتر دارالترجمه یاسین
استان آذربایجانشرقی- میانه- خیابان امام- جنب هلال احمر 
 دفتر: 52245205(041)  همراه: 09144234216 (باقری )  
 تلگرام: 09371268564 
Email: yasinnet.ir@gmail.com
    






داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

کف دریا

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-01:12 ب.ظ

تاریخ : 92/11/26 | | نویسنده :

نام علمی : Cuttlebone

KafDarya

ستون فقرات جسم خشک شده ماهی است به نام مرکب که در عمق دریا زندگی می کند دارای رنگی سفید سبک وزن به شکل ماهی انواع اقسام دارد که خوردن آن نیاز زیادی به احتیاط دارد و مصارف خوراکی چندانی ندارد بیشتر مورد استعمال خارجی دارد کف دریا دارای کلسیم زیادی می باشد و مورد توجه ویژه پرنده فروشان است

خواص درمانی و روش مصرف

سفیدکننده دندان : اگر دندان های شما زرد یا سیاه به نظر می آید کف دریا را نرم سائیده مساوی آن زغال چوب را سائیده در هم ترکیب کنید بعد آن را با مسواک به دندان ها بمالید

کک و مک : برای پاکسازی کک مک صورت سائیده آن را در آبلیمو ترش تازه حل کرده هر شب مقداری از آن را روی محل بمالید پس از گذشت ده دقیقه پوست را با آب ولرم شستشو کنید این عمل را به مدت چهل روز ادامه دهید تا بهبودی.

 لکه دور گردن ، سینه و دست ها : برای برطرف کردن لکه های دور گردن ، سینه و دست ها حتی صورت آن را نرم نرم سائیده مقداری گل انار فارسی سائیده شده به آن اضافه شود بعد مخلوط را در ماست حل کرده روی لکه ها مالیده نیم  ساعت بعد محل ها را بشوئید

لاغری ، سلولیت : برای لاغری بدن یا از بین بردن چربی های زیر پوست بدن سائیده آن را در سرکه انگور حل کرده محل را با آن ماساژ دهید بسیار مفید است

سرشار از کلسیم برای پرندگان : کف دریا مخصوص پرنگانی است که داخل قفس بوده و نیاز به کلسیم و مواد معدنی دارند که پرنده زمان استفاده ان هم نوکش سابیده شده و هم باعث هضم غذایش شده و هم در پرنده ماده باعت تقویت پوست تخم می شود


http://hakimtehrani.com




برای از بین بردن زردی و سیاهی دندان


اگر از زردی و سیاهی دندانهای خود رنج می برید و به دنبال راه علاج آن هستید از دستورالعملهای زیر استفاده کنید:

1-یک قاشق مرباخوری کف دریا را با نصف استکان سرکه مخلوط کنید و روزانه 3 مرتبه با این محلول دندانها را شستشو دهید.چون مخلوط کف دریا و سرکه تولید گاز میکند در ظرف بزرگتر محلول را آماده کنید.به واسطه فلوراید طبیعی موجود در کف دریا دندانها سفید و دهان ضد عفونی میشود.

2-روزی3 مرتبه مسواک را آغشته به دارچین کنید و دندانها را مسواک بزنید. با این عمل دندانها سفید و دهان خوشبو میشود.

3-برای از بین بردن زردی دندانها پودر گل عدس و سرکه را مخلوط کنید و روزی 3 مرتبه دندانها را با این محلول شستشو دهید.

4-برای از بین بردن سیاهی دندان روغن گل سرخ را با پودر ریشه بوته تمشک جنگلی ترکیب کنید و روزی چند بار به دندانها ماساژ دهید.

5-پودر میخک، کف دریا،زاج سفید،دارچین را به قسمت مساوی مخلوط کرده و روزانه چند مرتبه با این پودر دندانها را مسواک بزنید.

6-پودر کندر رومی و کف دریا برای سفید شدن دندان بسیار موثر است. روزی چند بار با این پودر دندانها را بشویید.

7-پودر نشاسته،دارچین ،نمک ید دار. این پودر جرم دندان را کم و لکه های دندان را کمرنگ میکند و به مرور از بین میبرد و باعث خوشبو شدن دهان میشود.

8-3عدد توت فرنگی و یک قاشقپودر مریم گلی را با هم مخلوط کنیدو ترکیب به دست آمده را روزی 3 مرتبه به دندانها ماساژ دهید با این عمل دندانها سفید شده و جرم انها کم میشود.

9-کافور، کف دریا، نمک ید دار از هر کدام 2 قاشق چای خوری، پودر بادام شیرین 2 قاشق سوپ خوری. این مواد را با هم مخلوط کنید. سپس مقداری آب پرتقال یا لیمو ترش به آن بیفزایید تا بصورت خمیری در آید در ظرف در داری بریزید و روزانه 1 الی 2 بار به دندانها بمالید. با مصرف این دارو دندانها سفید میشود و زردی آنه از بین می رود. مخصوصا برای افراد سیگاری استفاده از این خمیر بسیار مفید است.

10-پودر ریشه ایرسا، کف دریا و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و روزانه 3 مرتبه دندانها را با آن بشوئید.


(برگرفته از کتاب گیاهان در خدمت زیبایی و سلامت پوست و مو نوشته خانم فاطمه جلالی)

جداکننده متن

صفحه اصلی 



نوع مطلب : طب سنتی 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

دارالترجمه یاسین

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-01:07 ب.ظ

دارالترجمه یاسین

Translation bureau yasin

******

 ترجمه رسمی کلیه اسناد و مدارک در اسرع وقت

توسط مترجمین رسمی وزارت دادگستری

با تایید وزارت خارجه و وزارت دادگستری

--------------------------------------------------------

ترجمه رسمی از قبیل : شناسنامه- مدارک تحصیلی و ... 

ترجمه غیر رسمی از قبیل: مقالات- کتب و جزوات دانشگاهی و ...

-------------------------------      
مشاوره و نوشتن: پایان نامه(کارشناسی - ارشد و دکتری) 

مشاوره و نوشتن کتاب (صدور مجوز و چاپ با همکاری انتشارات نافله)

مشاوره و نوشتن مقالات ISI  

-------------------------------
ارائه کلیه خدمات اینترنتی:ثبت نام - طراحی وب سایت و وبلاگ و  ...

-------------------------------
تایپ- تحقیق- پاورپوئینت- طراحی - نرم افزار SPSS و ...

* تنظیم پایان نامه با فرمت دانشگاه

---------------------------------------

استان آذربایجانشرقی- میانه- خیابان امام- جنب هلال احمر 
 دفتر: 52245205(041)  
همراه: 09144234216 (باقری )  
 تلگرام: 09371268564 
Email: yasinnet.ir@gmail.com

Translation bureau yasin  : st.Emam, Next to the Red Crescent , Miyaneh, East Azarbayjan province, , iran

جداکننده متن

صفحه اصلی




نوع مطلب : دارالترجمه یاسین 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

حدیثی از امام رئوف حضرت امام رضا علیه السلام

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:چهارشنبه 6 فروردین 1393-01:02 ب.ظ

حدیثی از امام رئوف حضرت امام رضا علیه السلام

مومن، مومن حقیقی نیست مگر اینکه سه خصلت در او وجود داشته باشد:

1-     خصلتی از پروردگارش

2-     خصلتی از پیامبرش

3-     خصلتی از امامش

اما خصلتی که از پروردگارش باید داشته باشد، راز خودش را نگه بدارد که خدای عزوجل فرمود "خدا عالم به غیب است و کسی را ازغیب خود آگاه نمی کند مگر رسولی را که بپسندد".

و اما خصلتی را که از پیامبر باید داشته باشد، خوش رفتاری با مردم است زیرا خدای عزوجل پیامبرش را به خوش رفتاری با مردم دستور داده و فرموده است "گذشت را پیش گیر و به نیکی دستور بده".

و اما خصلتی که از امام باید داشته باشد "صبر در تنگدستی و پریشان حالی" است.

(عیون اخبار الرضا ج1 ص 256)

جداکننده متن

صفحه اصلی




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


  • تعداد صفحات :2
  • 1  
  • 2  


Admin Logo
themebox Logo
** ** **
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

** **
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
** **